Vložil Tomáš Neugebauer (bez ověření), 4. Květen 2019 - 20:38

Narozdíl od vás mám zkušenosti z praxe, takže "„Asi byste se divil, jak někdy bývá provedeno toto značení při předávání stavby“, „Možná je tam jen tak dal, aby někde byly“ vycházejí z toho, s čím se v praxi setkávám. Umístěné bezpečnostní značení někdy směřuje někam jinam, či je nevhodně umístěno (na stropě, na nouzové osvětlení) atd.

„V garážích jsou pouze vrata", „neboť chybí podstatné informace kolik únikových východů, kterým směrem apod.“ – dokazuje, že nevíte o čem píšete! Chybí informace o tom, zda vrata jsou považována za únikovou cestu, či nikoliv. Zda únilová cesta je jedna, nebo dvě (vrata, dveře). To nevím já, to nevíte vy, protože nemáme přístup k PBŘ a neznáme dům.

Žádné služby, knihy ani školení opravdu nenabízím. To tady stále vy pouze podsouváte. To, že naleznete mé knihy na internetu, ještě neznamená, že je nabízím. Asi nechápete, co znamená slovo nabízet. To, že přednáším na mezinárodních konferencích neznamená, že jsem se jim tam nabídl přednášet, ale že oni mne tam pozvali, abych přednesl referát. Obdobné je to s psaním článků a publikací (zrovna tento víkend dokončuji na žádost nakladatele aktualizaci jedné publikace k dalšímu vydání). Nejsem ekonomicky zainteresován na tom, kolik knížek se prodá.

Též tady podsouváte další nesmysl, že já se zde propaguji k tomu, aby si mne objednali jako OZO. To je zase jen vaše kontrukce, neboť já neposkytuji služby. Jak již jsem uvedl nemám ani živnostenský list. Nepotřebuji jej.

Zcela úsměvné je, že jste zde uvedl odkaz na katalog OZO, v kterém já ani nejsem uveden (nepotřebuji tam být uveden, neboť nenabízím služby). To jen potvrzuje, že pořádně o problematice nic nevíte.

A tak bych mohl pokračovat dále. Vy máte prostě své představy, které zde vnucujete bez ohledu na to, zda je to pravda či není (pravděpodobně to nejste ani schopen posoudit). Je jedno, zda se jedná o odbornou oblast nebo ve vztahu k mé osobě. Prostě jste zcela mimo realitu a srážka s ní ve vás vyvolává emoce.

Je zbytečné s vámi dále komunikovat, neboť vůbec nechápete problematiku, o které píšete. Myslím, že tazatel pochopil, že zde nemůže dostat odpověď a tak je zbytečné pokračovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.