Vložil BSAD (bez ověření), 29. Duben 2019 - 15:58

Je zateplení v záruce? Pokud ne, zbývá řešit pouze případný hluk. To je ale na majiteli a dotčených osobách.

Se změnami v podnebných pásmech bude klimatizací rychle přibývat. A půjde (už se děje) o životy v přehřátých bytech. Ale díra v polystyrenu je pro některé důležitější.

Soused pod námi má klimatizační jednotku umístěnou na podlaze balkonu. Zpočátku „hučela“, nyní je podložena gumovými pásy a skoro ji nevnímáme. Při vedrech je náš byt odspodu ochlazován a to je velké plus.

„postupovat vůči majiteli bytu“„poškodil opláštění a zateplení domu“„na své terase nechal nahoře nad okny vyřezat 2 díry v zateplení“ …

Proč by měl Výbor proti někomu kdo bydlí nějak postupovat? Před polystyrenovou evolucí (stabilizací bank díky miliardovým půjčkám) si každý na terase, balkonu atd. přivrtal co chtěl a nikdo to neřešil. Nyní máme „pláště“ – zdi z umělé hmoty za miliony a na balkonech se nemůžeme ani opřít, aby se ten zázrak nepoškodil.

A když chceme upevnit teploměr, klimatizaci, truhlík, sušák … na společnou umělohmotnou zeď, potřebujeme souhlas všech a požehnání „jednovzhledových“ estétů? Pokud tak budou činit i Výbory, tak klidně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.