Vložil zdeseny clen SVJ, 17. Duben 2019 - 12:32

i když budete neusnášeníschopní

Aby to pak nebylo platné usnesení, musel by to někdo soudně napadnout a uspět. Je málo pravděpodobné, že to někdo napadne, ale i kdyby, tak vám bude na 99% postačovat před soudem tvrdit, že se jedná pouze o formální stvrzení, že musíte dle zákona kalorimetry měnit a že usnesení nelze soudně napadnout pro absenci důležitého důvodu…

Je to sice výsměch právnímu státu, ale je to pro Vás cesta, kterou vám výsměch právu a spravedlnosti, čeští šašci v talárech, na 99% nechají projít.

A kdyby jste přeci jen narazili na nikoliv šaška, ale na soudce co bude řešit právo a bude chápat, že neusnášeníschopná schůze nemá co schvalovat a bude řešit neplatnost nikoliv pomýleně podle § 1209, ale správně podle § 258, tak se prostě dožadujte, aby postupoval podle

§ 260

(1) Soud neplatnost rozhodnutí nevysloví, došlo-li k porušení zákona nebo stanov, aniž to mělo závažné právní následky, a je-li v zájmu spolku hodném právní ochrany neplatnost rozhodnutí nevyslovit.

Protože jste prostě museli ty kalorimetry dle zákona měnit a je rozhodně lepší, když vám to schválí alespoň ti, co na schůzi chodí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.