Vložil Aanonym (bez ověření), 27. Únor 2019 - 12:50

Děkuji za reakci. Bohužel během těch 5ti let vše probíhalo pouze ústně, tak to nemám jak dokázat. Poslední schůzi, na které ale bylo příslíbeno řešení problému a zajištění technika, mám nahranou jako zvukový záznam. Bohužel ve stanovách svj nemáme blíže specifikované, do jaké doby má být zhotoven zápis ze schůze.

Odměna předsedovi dělala cca 5–6000 Kč ročně , na poslední schůzi proběhlo hlasování o zvýšení – částku si již nepamatuji, protože jsem hlasovala proti tomuto návrhu – jsme maličké svj.

Nasporeno máme cca půl milionu Kč, vím, je to malá částka… Ale na nějakou dílčí opravu domu která bude na prvním místě, si myslím, že to stačit bude.

Znalce určitě nebude problém najít, ale bojím se, aby mi posléze nebylo odmítnuto proplacení nákladů od svj..

Ještě jedna otázka – z důvodu nadměrné vlhkosti nemůžeme využívat svůj sklep (vše tam rezne a ničí se to) přes zimu jsme proto využili malý půdní prostor, který nikdo neužívá a pouze na zimu uložili nějaké věci. Byl s tím hrozny problém a na schůzi bylo řečeno, že do dubna musíme věci vystěhovat i přes to, že jsem namitala, že věci si dám do sklepa, až bude opravený a suchý, že jinak se tam věci v hodnote desítek tisíc Kč zničí. Že mi bohužel stav budovy brání v užívání sklepu. O věci se nehlasovalo, pouze svolavajici osoba oznámila datum do kdy věci vystěhovat a že to bude v zápisu, který každý obdržíme. Teď má otázka – pokud není do dnes zápis k dispozici, může opravdu dojít k vystěhování věcí nebo se lze nějakým způsobem bránit? Vím že to není zcela košer si dát věci na půdu, ale opravdu jsem nechtěla, aby se drahé věci ve sklepě zničili a zrezli… Už nám takto zrezla kola na auto uložená ve sklepě a jsou na vyhazov…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.