Vložil Aanonym (bez ověření), 25. Únor 2019 - 12:32

Děkuji tímto všem, kteří mi normálně a lidsky poradili co a jak dál. Toto byl asi zde můj poslední dotaz, protože nehodlám být nadále urážena rýpalama, kteří jsou totální odborníci a od pc poznají jak já vlastně v bytě bydlím a že jsem vlastně krypl, který neumí bydlet v bytě a vše svádí na svj. Laskavě vy, kdo takto zde přispěl hodně nad sebou Zamyslete, protoze toto není normální jednání normálního člověka s průměrnou inteligenci. Nikde jsem nepsala že chci aby všichni v domě skákali jak já piskam a že s tím nehodlám nic dělat. Já se jen snažím vyřešit tento problém abych mohla se svou rodinou v bytě žít v klidu bez toho, aniž bych se musela bát o naše zdraví!!!

Mimochodem, obešla jsem sousedy a plesnive jsou všechny byty, některé méně, některé více, ale vy takzvani odborníci si stále budete říkat jak nikdo asi v našem domě neumí používat svůj byt.

Je mi z vašeho jednání akorát tak na nic, člověk se snaží nějak zjistit jak postupovat dále, když větší vytápění a neustále větrání místnosti nepomáhá a jen zde ze mě děláte idiota!!! Opravdu nejsem na takové žvásty zvědavá, kdo neví nebo neumí poradit na co se ptám, ať se příště zdrží reakce!

Ještě jednou děkuji všem, kteří mi poradili, zaslali odkazy na články a zastali se mě. Ale jsem zdešena z jednání některých čecháčků !!!

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.