Vložil Aanonym (bez ověření), 24. Únor 2019 - 8:00

Tak za těch 5 let se několikrát slovně upozornila tehdejší předsedkyně na vzniklý problém ale nic se nedělo. Minulý rok v zimě jsem problém řešila na schůzi svj a bylo mi příslíbeno, že se sem pozve odborník na posouzení stavu budovy (plíseň v místnosti totiž není jediný problém, ale i mokrý sklep, kde kondenzuje vlhkost – nikdo se o to roky nezajímal a celý sklep je v podstatě nepoužitelný díky vlhkosti, už opadava i omítka na stěnách sklepu a teče po zdech voda) Bohužel ale, už to bude 3 měsíce a do dnes nemám v rukou ani zápis ze schůze, ani zde nebyl do dnes žádný odborník na posouzení stavu budovy.

Tím pádem už mi dochází trpělivost, protože celý dům a společné prostory jsou v alarmujícím stavu a chci už toto nějak řešit.

Místnost větrám někdy i 10× denně, dle počasí cca na 5 minut. Místnost má přes 20m2,ale objem místnosti teď opravdu počítat nebudu, protože problém bude zjevně jinde než v užívání místnosti. Jak říkám, máme dům v hroznem stavu, je tu od spoda šílená vlhkost. Navíc vedle místnosti máme malý půdní prostor, který není vytápěný a není nijak odizolovany, tak bude problém zřejmě i z téhle strany.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.