Vložil enzoferra, 5. Únor 2019 - 15:01

Jak jsem uvedl, usnesení z 10/01 pouze neschválilo snížení FO na 18,– Kč (dle stanov nutné 3/4, ale pro bylo jen 50,6 %), jinak žádné další usnesení o výši DZ, či FO, odměně správci ani výboru přijato nebylo. Usnesení z 12/12 o konstantním součtu příspěvku bylo zápisem ze shromáždění prohlášeno výborem za nezávazné hlasování a tedy nesměrodatné pro další určení výše jednotlivých příspěvků!? „Není žalobce, není soudce“, je heslo výboru.

Nyní je v novém Evidenčním listu uvedeno rozúčtování plateb dle NOZ, tj. Pojištění (Kč/m2), Odměna správce (Kč/byt), Správa domu (Kč/byt) a DZ (Kč/m2). Avšak o výši Odměny správci hlasování neproběhlo, o rozdělení příspěvku na Správu domu na část na Odměnu výboru a na část režijních výdajů hlasování neproběhlo, o výši Dlouhodobé zálohy hlasování neproběhlo (má se za to, že zůstává v platnosti původní hlasování ze 7.6.2011).

Jde o svévoli výboru, využívající dnešní všeobecnou neochotu občanů cokoliv si ověřovat, studovat a popř. požadovat nápravu. Ze zdejších odpovědí cítím, že jsem asi v právu, ale jediná možnost je donkichotský osamocený boj a předání věci soudu. Nebo by bylo řešením neplatit neodhlasované příspěvky?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.