Vložil Misme, 30. Duben 2019 - 13:50

Rozsudek přímo v takové konstelaci okolností neznám a tipuju, že snad ani nemůže existovat. Tož normální lidi se snad jsou schopni domluvit? Notabene, když jde o vztah vlastníka majetku se správcem tohoto jeho majetku, jemuž za správu tohoto svého majetku vlastník platí.

Víte co, našla jsem vám radu Mr. Kužílka v podobné věci, ale týkající se veřejné správy, najdete ji zde. Osobně se domnívám, že každý s IQ aspoň tykve pochopí, že když jste se již několikrát pokoušel dohodnout na adrese pro doručování jiné, než je adresa bytu spravovaného Krušnohorem, že tím jste pro věc udělal maximum možného i nemožného. Soudci by to nemělo být neznámé téma, když OSŘ v § 46a doručovací adresu upravuje, ve veřejné správě je doručovací adresa vyřešena zákonem č. 111/2009 Sb. v § 18 odst 1c). Nic z toho se sice nedá aplikovat přímo na váš případ (Krušnohor, ;-) naštěstí, není součástí soudů nebo veřejné správy), ale já na vašem místě bych se na tyto podklady odkázala, samozřejmě, neopomenula bych zdůraznit vazbu vlastník x správce JEHO majetku.

Další inspiraci byste mohl nalézt i zde → https://www.epravo.cz/…-104425.html, https://www.euro.cz/…resou-896994, https://www.mvcr.cz/…byvatel.aspxhttp://www.szrcr.cz/…i_adresa.pdf

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.