Vložil VN (bez ověření), 30. Prosinec 2018 - 19:43
  • Ano , kdo si koupí byt, musí investovat miliony .. v tom se asi shodneme. Ale poté si musím klást otázku , proč je tolik vlastníků zcela pasívních ? Když se jim nedostanou do schránek včas letáky s akcemi obchodních řetězců..tak řvou , protože už se na ně zboží v akci nemusí dostat..ale na schůzi , kde se řeší jejich milionový majetek , tak nepřijdou.
  • Zneužití a tunelování peněz SVJ je možné kdykoliv.. toto není o nějaké možnosti náhradní schůze, ale zase jenom o pasivitě členů. Je to o tom, že ti lidé se absolutně nezajímají o dění, natož aby byli ochotni to vzít do svých rukou a třeba do toho výboru kandidovat. Pokud budu svině a budu chtít krást lidem jiejch peníze, tak mne žádný občanský zákoník nezastaví. Protože všechno lze obejít a zneužít .I per rollam.
  • Kdybychom měli fungovat systémem SVJ, neudělali bychom v našem domě za posledních 10 let vůbec nic. Jak již jsem uvedl, nikdo mimo nás dvou z 200 členů nechce pro celek pracovat. Pokud bych měl být někdy v situaci, abych řešil nějaké per rollam, bude představenstvo/vý­bor už jednočlenný. Beze mne.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.