Vložil meloun52 (bez ověření), 17. Prosinec 2018 - 8:44

Děkuji za odpověď. Nepsala jsem vše do podrobna, ale zmiňovaná sousedka byla do teď předsedkyně svj, takže něco řešit bylo složité.

Bohužel v našem svj je neskutečný bordel díky této paní. Jak jsem psala již dříve, neplatí náklady na elektřinu, protože to obchází tím že zde nejsou, dále neplatí za svoz odpadu. Když jsme ji sdělili, že pouze náš byt platí za 1 celou popelnici a druhá popelnice se rozpocitava mezi 4 byty a že platíme tedy hodně, naslibovala hory doly jak se to postará, ale rok uběhl a z její strany absolutní nezájem. Takže jsem ji na schůzi svj konfrontovala s tím, že s ní nejsem spokojená a co se mi nelíbí. Bohužel paní udělala hysterickou scénu jak tedy končí a že jsem neuznalá atp, takže vztahy jsou zde vyhroceny tak, že paní ani neodpovídá na pozdrav, když jednou za týden přijede do bytu.

Bohužel nemám vše co se týče svj úplně zmaknute, celý život jsem bydlela v domě a teď tady z toho mám hlavu jak pátrací balón. Proto jsem chtěla radu co mám dělat, aby rozuctovani byli spravedlivé

Rozuctovani elektřiny na plochu či na bytovou jednotku mě už taktéž napadlo a určitě to bude ten nejjednodušší způsob. Teď jde o to, zda se toto schválí na schůzi. Bohužel dotyčná paní nás drží v šachu ještě s jedním sousedem – mají nadpoloviční většinu hlasů. Jde se tedy potom nějak bránit pokud by tito majitelé nesouhlasili a tím pádem by se změna neodhlasovala?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.