Vložil meloun52 (bez ověření), 16. Prosinec 2018 - 20:50

Bohužel se mýlíte, úsporné zařízení na topení se nám počítá do společného osvětlení, protože nemáme jiný podruzny měřič společné elektrické energie. Vidím to i ve vyúčtování, od té doby co máme toto zařízení, stoupl náklad a to viditelně.

A pokud tedy jede na společnou elektřinu zařízení, které nám všem v domě šetří náklad na topení a to i tu vaši základní složku o které píšete, proč bychom my ostatní to za někoho měli platit? Když ten někdo za tu společnou elektřinu neplatí? Přece logicky, jednou je nějaké společné zařízení v domě, které je poháněno společnou energií tak za to přece budou platit všichni jak mají a né, že nějaký vykuk využije tedy svou nepřítomnost v domě k tomu, aby se placení nákladů.

Jediné východisko tedy bude udělat podružný měřič elektřiny přímo na toto zařízení a bude to konečně alespoň trochu spravedlivé.

Mimochodem, o mě píšete že jsem kvelurant, ale moc by mě zajímalo, jak by se Vám toto líbilo, aby měl někdo v domě směšné náklady na úkor ostatních a sám by jste platil jak mourovatý. Přeji hezký den

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.