Změna členů výboru

Vložil sprincl.t, 4. Prosinec 2018 - 18:23 ::

Dobrý den Všem, jsem tu nový a potřeboval bych radu od Vás již zkušených…:)Náš výbor rezignoval a by zvolen nový.Jako první úkol jsem dostal přepsaní členů výboru u soudu. Pročetl jsem hromadu článků jak postupovat ,ale popravdě nejsem z toho úplně moudrý… Všechny články odkazuji na online registraci(změnu) na tomto portálů..https://or­.justice.cz/i­as/iform/index­.html?3

,ale zároveň jsem vyčetl ,,Uvedené dokumenty na soud musíte podat v originálech, případně ověřených kopiích. Současně je potřeba na webu justice.cz vygenerovat návrh na zápis změn. Podpisy na návrhu a čestném prohlášení musí být ověřené. Buď vylepíte kolky v hodnotě 2000 Kč nebo počkáte a soud Vás vyzve k úhradě převodem na účet,,

Takže moje otázky: 1.nikde jsem nenašel nějaký formulář (pdf) který bych měl vyplnit a podat v originále–jaké dokumenty?(zápis ze schůze,…) 2.na webu justice pokud zadám naše číslo (IČ) se objeví bývalí členové..nevím jestli se to tam má pouze editovat nebo jak? 3.pokud mám někde vylepit 2000kč kolek ,tak mi chybí právě ten dokument.

Našel by se zde mezi Vámi někdo ,kdo by byl ochotný mi pomoci? tady v diskuzi na FAQ jsem na toto téma bohužel nic nenašel ,ale možná špatně hledám…jak říkám se tu nový proto prosím o shovívavost pokud se ptám špatně! Děkuji Všem ,kteří jsou ochotni mi nějak poradit.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.