Vložil P. Paluška (bez ověření), 22. Únor 2020 - 10:41

Justitianusi, zase Vás musím opravit. SVJ nerozhoduje o rozsahu poskytovaných služeb. SVJ pouze schvaluje rozsah poskytovaných služeb (OZ § 1208, odst. e). Slovo schválit má úplně jiný význam než slovo rozhodnout. Malý příklad. Skupina vlastníků se může rozhodnou pro nějakou službu. Shromáždění SVJ to posoudí a může schválit. To ale neznamená, že tato schválená služba se stane povinností i pro vlastníky kteří ji nechtějí.

Radiátory jsem odpojil s vědomím SÚ. Úřednice na SÚ mě poučila, že odpojení radiátorů není stavební úprava podléhající ohlášení nebo povolení. SÚ proti nám nikdy nezačal řízení pro nepovolenou stavební úpravu.

Vy mě tu obviňujete z fanatizmu a přitom se chováte úplně stejně jako soudy. Zaměníte slovo schválit za rozhodnout a ještě se mi šklebíte že soudy prohrávám.

Justitianusi, v tomto sporu nejde o nějaké nelegální odpojení. Toto údajné nelegální odpojení se stalo pouhou záminkou, k přijetí usnesení, které nám ukládá za povinnost strpět trestnou činnost žalobce, který nám podvodem vyrábí fiktivní dluh. Pokud tohle nedokážete pochopit, tak jste konceptuálně slepý. Soudy ani v jednom případě, nám neuložily povinnost se znovu připojit. Víte co to znamená? No že moje odpojení bylo naprosto legální. Už to chápete?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.