Vložil Justitianus, 21. Únor 2020 - 11:31

Pane Kruppe a ostatní,

doporučuji, abyste v této diskusi už panu Paluškovi neodpovídali. Je to zbytečné. Odmítá vzít na vědomí, že o rozsahu poskytovaných služeb rozhoduje společenství – že se tedy pan Paluška nemohl jednostranně „odhlásit“ z odběru služby „vytápění“. Ignoruje skutečnost, že nedostal povolení od Stavebního úřadu k odmontování radiátorů ve svém bytě (změna způsobu vytápění je stavební úpravou). Ignoruje skutečnost, že nemá souhlas vlastníka stavby k odstranění radiátorů, ani ke změně způsobu vytápění bytu.

Paluška je fanatik, který ignoruje platné zákony. Prohrál všechny své soudní spory u soudů všech stupňů, včetně Ústavního soudu. Na tomto portálu si vytvořil 15 nových účtů; přiděluje plusy některým svým vlastním příspěvkům a hromadně minusuje každého, kdo se mu snažil vysvětlit jeho omyly.

To je chorobný stav. Domnívá se snad, že jeho patnáct plusů na tomto portálu nějak přesvědčí všechny soudce, že Paluška má pravdu? Neztrácejte s tímto fanatikem čas. Nechte jej, ať prosoudí milion, když ho to baví. Měl by se léčit, neboť ubližuje sobě i svým blízkým.

Justitianus

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.