Vložil MZ (bez ověření), 23. Říjen 2018 - 10:27

Ano, náš sklep je zděný, je to samostatná místnost. Z ostatních „sklepních kójí“ jsem viděla jednu, je také zděná (stěny tuším ytong nebo cihla),má strop.Také je to samostatná místnost. Do všech ostatních „sklepních kójí“ se vchází samostatnými dveřmi, zkrátka je stěna s 3 dveřmi vedle sebe. Nahlédnout mě asi nikdo nenechá… Nahlédnout mě nikdo nenechá, zřejmě jsem jim šlápla na kuří oko…

Zkoušela jsem ze společné chodby rozsvítit.Světlo vycházelo jen zpoza otvorů ve dveřích jedné kóje (vypínač je umístěn vně kóji), v ostatních byla tma . Předpokládám, že jsou tedy jednotlivé kóje odděleny od sebe zděnou stěnou. Takže platí: my v PV: sklep jako příslušenství bytu ostatní v PV: sklepní kóje – ta se nezapočítává do plochy bytu,ale je uděleno cituji: právo výhradně užívat sklepní kóji ve společných částech 1.PP budovy ( nezapočteno do bytu)

V nákresu jednotlivých pater z PV vyplývá: sklep k bytové jednotce 1 je veden jako byt a příslušenství sklepní kóje jsou vedeny jako společné části (v agendě místnost sklepních kójí).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.