Vložil Mrzout, 3. Září 2018 - 21:02

Pokuste se mě tedy odpovědět i na tohle:

Proč není ve sbírce listin Vašeho SVJ uložen zápis z jednání výboru o odvolání z funkce předsedy výboru? Jsem přesvědčený, že tento zápis – dokument neexistuje. To Vám poradili pracovníci Krušnohoru, že takového zápisu není třeba a nějaké jeho založení do sbírky listin Vašeho SVJ v rejstříku společenství je zbytečnost? Předseda výboru na schůzi oznámil svoji okamžitou rezignaci na funkci předsedy výboru. Můžete nám, zdejším neználkům vysvětlit, proč byl volen nový člen výboru, když na členství ve výboru SVJ nikdo nerezignoval?

Výpis ze ZÁPISU Z MIMOŘÁDNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ ZE DNE 12. 9. 2017 vašeho SVJ. Zdroj: https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…

Členky výboru p. T.......... a p. D......... z titulu své funkce ve výboru oficiálně odvolaly předsedkyni výboru a toto shromáždění svolaly k informování o této skutečnosti majitele bytových jednotek.

Paní D...... potvrdila tvrzení paní T....... a dodala, že přestože je v důchodovém věku, je schopna svéprávně rozhodovat a jednat za výbor SVJ. Reagovala tak na pana V........, který dne 12.9. 2017 veřejně vyvěsil v prostorách domů písemné sdělení vlastníkům, ve kterém konstatoval, že paní Demelová nemůže v jejím věku ničemu rozumět.

5 Odvolání a volba výboru

Paní P...... na této schůzi oznámila svoji okamžitou rezignaci na funkci předsedy výboru. Zdůvodnila své rozhodnutí tím, že nehodlá pracovat pro spoluvlastníky, kteří v ni nemají důvěru. Zbývající dvě členky rezignaci nepodaly. Vlastníci bytových jednotek navrhli p. Š..... jako chybějícího člena výboru do doby, než dojde ke svolání dalšího shromáždění a ke zvolení nového statutárm'ho orgánu. P. Š… členství ve výboru přijal. P. K… přislíbil možnou spolupráci výboru. Navržen a zvolen p. Š....... (pro – 20, proti – 2, zdrželi se – 6)

_____________­________________________­________________________­_________________ Když už budete v tom vysvětlování, tak nám, neználkům také vysvětlete, když jste předsedu výboru odvolali před konáním mimořádného shromáždění, proč tedy rezignoval na shromáždění na funkci předsedy výboru a proč jste na schůzi výboru dne 13.9.2017 přijali její rezignaci na funkci předsedy výboru a členství ve výboru?

Mrzout

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.