Vložil Anti-Pavel (bez ověření), 4. Červen 2018 - 12:19

Pavle, vás by měli někam zavřít.

Pokud si přečtu váš příspěvek, vychází mi, nedělat nic nebo úplně málo. Problém ale dle mě není v tom, co dělám, ale jestli chápu vůbec to co dělám. V tom je podstata Gdpr, aby výbory chápali co dělají s osobními údaji a abysme mi lidi chápali jak můžou být naše údaje zneužity.

Pokud se budu držet vaší rady, vyjde mi nedělat nic, vždyť stejně to nikdo nezkontroluje, protože je úředníků málo. Hmm, děsí mě přístup takových lidí jako jste vy, protože vedou k totální anarchii.

Ve vesnici začnu jezdit 100 km/hod. protože pravděpodobnost, že tam bude policajt je malá, tak na co tu rychlost dodržovat. Když nějakou nehodu rychlostí způsobím, tak holt půjdu sedět.

Nebo nebudu platit daně, protože pravdedpodobost, že na to finančák přijde je málá. Když mi na to přijdou, holt půjdu sedět.

Když zabiju chytře, může mi to projít, protože kriminalistů je málo a celých 35% vražd zůstává neobjasněných. Tak proč vlastně ty nepohodlné nemordovat?

Pravidla, zákony, vyhlášky tu nejsou proto, abychom si určovali, která se nám líbí a která ne a dle pravděpodobnosti odhalení je dodržovali nebo nedodržovali. Pokud by to tak bylo, zrovna vy byste byl ten první, kdo by volal policii, po ochraně a systému, když bych vás v temné uličce jen tak pro zábavu profackoval a řekl si, vlastně proč ne, je to anarchista a ty nemám rád. A asi mi na to stejně nikdy nepřijdou a ten Pavel si pár facek zaslouží.

Děsím se lidí jako jste vy, kteří za vším vidím jen prospěch pro sebe sama a společnost, nálada, důvěra v systém u nich končí jejich dveřmi bytu.

Podotýkám, Gdpr považuji za nesmysl, ale je to „zákon“, jsem dlouholetým dárcem krve, byl jsem hasič a po vesnici jedu 50, neřídím, když piju a ne proto, že mi to zakazuje zákon, ale protože jsem si vědom společenské odpovědnosti k druhým.

Klidně se do mě pusťte.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.