Vložil Nesnáším parazity (bez ověření), 6. Červen 2018 - 8:24

Pokud vlastník, nebo člen výboru vyčerpá všechny možnosti domluvy (výzvy k sjednání nápravy, osobní domluvy)…má v právním státě možnost požádat kompetentní orgány o sjednání nápravy.

Mám osobní zkušenost, že na některé členy SVJ a výborů platí jen kulatá razítka, na žádosti obyčejných lidí kašlou a ignorují je.

Pokud upřednostňujete riziko žaloby pro poškození cizího majetku, když vyhodíte skříň problémového vlastníka na smeťák, pak je to vaše volba. Já platím z daní policii, soudy, hasiče a myslím že řeší mnohem absurdnější kauzy …za moje peníze.

Měl byste si ujasnit co je to „udavač“ a „udávání“ https://cs.wikipedia.org/…%8Dstv%C3%AD Udavačství (denunciace) je anonymní či veřejné obvinění (čili udání) osoby nebo skupiny osob, nezřídka z nízkých osobních či politických pohnutek, od kterého si udavač slibuje osobní prospěch a nebo na něm má osobní zájem.

V tomto případě nevidím žádný osobní prospěch členů výboru, ale snahu dodržet povinnosti, které jim zákon stanovil – výkon funkce s loajalitou a péčí.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.