Vložil Misme, 23. Květen 2018 - 10:28

Lake, vítejte!

A hned na úvod přivítání si dovolím lehkou polemiku se zaměřením na praktičnost, čímž se ani náznakem nepokouším vyvracet to, co jste napsal. Jen nabízím alternativu těm, kteří ji hledají.

V podobné situaci jako zakladatel vlákna jsem se písemně obrátila na toho, kdo mi předpis vystavil (resp. nesl odpovědnost za jeho vystavení), s žádosti o vysvětlení, co se za významově zastřenými položkami skrývá. Po urgenci se rozvinula asi čtyřměsíční písemná pinkaná, kdy já ve všech písemnostech následujících po žádosti o vysvětlení už jen stroze psala, že bych prosila odpověď na původní dotaz. Po dvou měsících jsem jen navíc písemně upozornila, včetně zdůvodnění, že neobdržím-li vysvětlení do data splatnosti první splátky, jež je na spadnutí, nemohu provést platbu. A slovo jsem dodržela… Dnes mám k dispozici kompletní materiál s vysvětlením jednotlivých termínů a jejich určením.

Proto příspěvek anonzm považuji pro některé z nás za smysluplný, jím uvedený přístup za konstruktivní a praktickou zkouškou ověřený.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.