Vložil Misme, 19. Květen 2018 - 9:52

Co mi přijde neslušného? Proč se na to ptáte? Já psala o nevědoucím a netaktním občanovi, a to proto, že jste napsal: Je jasné, že v této otázce nemají Andreas, Jiříček, Viktorrrrr, Misme … jasno. Misme se navíc plete způsob využití stavby se způsobem využití jednotky. První větu jste pro zvýraznění dokonce vytučnil, a přitom píšete nepravdu.

A ona si ani Misme neplete způsob využití stavby se způsobem využití jednotky, jak doložila v příspěvku výše. Proto jí vaše suverénní tvrzení opaku připadá vůči ní netaktní a vůči fóru dezinformační a reaguje jak reaguje.

Ale aby vás Misme ujistila o svých altruistických záměrech na tomto portále, dovolí si vás upozornit ještě na jednu věc.

Misme nepovažovala a nepovažuje lakeho za svého Boha. Domnívá se, že hledání jakéhosi důkazu v číselníku, k němuž není k dispozici legenda, metodika atp. není úplně nejlepší způsob, jak se dobrat řešení. Smyslem vzniku číselníku je přidělení kódu k určitým objektům zkoumání, když popis (vysvětlení, objasnění, detailní význam…) těchto objektů se v číselníku nevyskytuje. To bylo za prvé.

A za druhé, když už jste nám zde vykopíroval názvy objektů z jakéhosi číselníku, tak si dovolím vyjádřit se i k němu. Domnívám se totiž, že hledání způsobu využití bytu jako ubytovny není správný směr. Není vám ani trochu podezřelé, že v žádném číselníku se ubytovna nevyskytuje, to jste teda aspoň napsal, cituji Mimochodem, pojem „ubytovna“ se nevyskytuje ani v číselníku SC_ZP_VYUZITI_BUD (Způsob využití stavby), ani v žádném jiném číselníku ČÚZK., když všichni víme, že jejich existencí se dnes zabývá i vláda? Správný směr by vás (ne podle lakeho, ale podle Misme) navedl do toho „vašeho“ číselníku SC_ZP_VYUZITI_JED na pozici čtyři. Bez legendy k číselníku to ale považujte jen za můj tip, který ale docela sedí mimo jiné i s vyjádřením finanční správy, viz příspěvek Kolaudanta – Viktorrrrra výše, a také s tím, co jsme v příspěvcích výše s Viktorrrrrem k tématu napsali.

Ale vyberte si sám, čemu věřit, třeba najdete třetí směr. Já nepotřebuji nikoho přesvědčovat a do nekonečna diskutovat o věci, k níž mi druhá strana neposkytuje žádné relevantní informace pro změnu mého názoru, já jen nabízím svůj pohled na věc a vymiňuji si, že se ke mně bude druhá strana chovat slušně, tj. bez výkřiků směrem k fóru o mé hluboké neznalosti, jelikož takové chování je pro diskusi značně demotivující. Buďte spokojen se svou pravdou, nepochybujte o ní a já beru vaše poslední vyjádření jako pokyn dále s vámi nediskutovat.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.