Vložil Markéta Gr., 17. Květen 2018 - 6:23

Děkuji, zákon jsem si prostudovala a bohužel je opět v neprospěch vlastníka: „§ 4 Výše záloh za služby a způsob změny jejich výše (1) Poskytovatel služeb má právo požadovat na příjemci služeb placení záloh na úhradu nákladů na služby poskytované s užíváním bytu. Výši záloh si poskytovatel služeb s příjemcem služeb ujednají, nebo o ní rozhodne družstvo, nebo společenství.“

Pokud nebudu akceptovat nadhodnocené zálohy, tak mi je schválí Shromáždění,jak bude předseda potřebovat…jejich peníze to nejsou přece.

Na jakýkoliv můj dotaz, nebo připomínku (např. položený na schůzi Shromáždění)reaguje předseda jen doporučeným dopisem na mou adresu a toto poštovné mi pak účtuje, aby mě od zkoumání hospodaření odradil.....ročně to je několik set Kč. Stejně tak mi účtuje osoby, které nejsou sice nahlášené, navštíví mě, či mé děti 2X týdně, ale už za ně musím platit podíl na službách za celý rok …= „osoba rozhodná“ prý…atd. A protože je škoda ročně cca 1500Kč jedná se o bagatelní částku, kterou soud odklepne na jedno jednání bez možnosti odvolání a jak se zrovna soudce vyspí a věc posoudí je ve hvězdách. Plus samozřejmě tak 10tis za právníka pana předsedy.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.