Vložil Misme, 30. Duben 2018 - 14:54

Pavle, zrovna pobyt v zahraničí mne napadl, když jsem odeslala předchozí příspěvek. Představme si tutéž situaci, o níž píšete, ale s tím rozdílem, že nikdo klíče od mého bytu nemá, teda kromě mne, a já jsem mimo kontinent a rozhodně se nehodlám vrátit proto, že se 29. prosince, po víkendu 27. a 28., se dovím, že mi od 24. prosince teče bytem voda. To už snad měl dávno správný hospodář vyřešit, a ne mě otravovat marným telefonátem. Pro tyto případy si hradím pojištění domácnosti, a ÚT, které je u nás společnou částí domu, má pojištěno korporace. ;-) Doufám v to, jelikož můj podíl mi účtuje.

A jak jinak, bez veselé historky z natáčení by to nebylo ono. Sousedům v baráku v době kdy byli na zahraniční dovolené se v odpadní trubce „šprajcl“ pod bytem pytlík (nebudu radši z etických důvodů psát čeho, i když to, co jim poté proteklo bytem, bylo daleko horší). Nikdo klíče od jejich bytu neměl, a když se vrátili, doma měli i vygruntováno, hodní sousedé se postarali. Takže nakonec je to možná i lepší, užít si pobyt a přijet do :D uklizeného. Akorát museli vymalovat, ale na to se údajně chystali tak jako tak.

Ale mám za to, že pořád odbočujeme od tématu, a tím je situace, kdy zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů příslušného správce či třetí strany, kromě případů, kdy před těmito zájmy mají přednost zájmy nebo základní práva a svobody subjektu údajů vyžadující ochranu osobních údajů,…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.