Vložil Misme, 30. Duben 2018 - 11:36

Na úvod vykopíruji, o čem je diskuse:

Zpracování je zákonné, pouze pokud je splněna nejméně jedna z těchto podmínek a pouze v odpovídajícím rozsahu:

f) zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů příslušného správce či třetí strany, kromě případů, kdy před těmito zájmy mají přednost zájmy nebo základní práva a svobody subjektu údajů vyžadující ochranu osobních údajů, zejména pokud je subjektem údajů dítě.

Pavle, chcete tvrdit, že znalost e-mailové adresy a čísla telefonu jsou nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce? Já si to nemyslím, protože u obojího jde o mé soukromí, protože obojí je součástí mého soukromého života, a ten nepatří nikomu, koho do něj nepustím.

JUDr. Jakub Morávek, Ph.D. (pracoval 6 let na ÚOOÚ), JUDr. Marek Novotný (autor komentářů k ZoVB a NOZ), Mgr. Martin Kroh a jim podobní potírači osobních svobod by měli uhradit státu školné za studium práv. Stačí, když si připomeneme, proč vznikla a co za povinnost se skrývá za datovou schránkou. A do této povinnosti bychom měli vstoupit de facto povinně, tedy nedobrovolně, a jen proto, že jsme členem jakési bytové korporace, v níž jsme mnozí také nedobrovolně??? Haha. Vědí pánové honosící se titulem JUDr., případně tituly dalšími, že k tomu, abych měla e-mailovou schránku nemusím mít ani počítač, ani připojení k síti a tudíž ani možnost, o motivaci nemluvě, do ní čučet každý den?

Svobodný občan ve svobodné zemi míru svého sešněrování nad rámec platných zákonů určuje sám. V této době sice stále ještě dost bolestně, ale jak jinak? Docela mě mrzí, že admin vymazal příspěvek od JarekSVJ ve vlákně Vlastnické hnutí. Kromě spojek tam sice nebylo jediné slovo ze spisovného slovníku, ale v tom jeho sdělení byla uložena naprostá a čistočistá pravda. Čekat na to, až naše právo vybojuje někdo jiný a připosraně se strachovat a rozčilovat, to není řešení.

A na závěr si dovolím poznámku pro zdejší pošklebovače a jasnovidce předvídající mou (či Magdinu) soudní prohru. I toto téma je předmětem mého sporu se SBD a k žalobě jsem si vystačila se zdravým selským rozumem a do té doby aktuálními zákony. Má argumentace byla na jednání přijata, rozsudek dosud nemám, ale ASPOŇ JSEM TO ZKUSILA.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.