Vložil lyzar (bez ověření), 30. Duben 2018 - 9:44

Je dobře, že žijeme v době, kdy můžeme mít každý názor. Umocneno anonymitou.

Můj názor je, že k zasílání vyúčtování a pozvánek nemusíte mít ani email ani telefon. Aby vybor splnil povinnost osoby odpovědné za správu domu a pozemku, stačí mu poštovní adresa. Je to samozřejmě pohodlnější, zaslat vše na email a telefonovat, ale právě k tomu, abych to mohl dělat pohodlněji a levneji, dle mého názoru potřebuji právě ty souhlasy. Takže za mě, souhlasim s advokátem Pesckem a článkem v magazínu Výbor. Je že to TN považuje za blábol, kdo je TN, jakou má kvalifikaci? Ponese za mě nějakou odpovědnost, pokud se jeho názorem budu řídit a on se bude mýlit?

Krom toho, abychom u nás mohli zasílat vše emailem, museli jsme udělat upravu ve stanovách, kde jsme si doručování klasickou poštou i elektronicky schválili. Jeden vlastník v roce 2015 nezaplatil nedoplatek z vyúčtování a my ho dali k soudu. Hájil se, že vyúčtování nedostal ( i když jsme mu jej zaslali na email) a na radu advokátů jsme žalobu stáhli, dorucili mu řádně poštou a pak jsme změnili stanovy.

Můj závěr, pokud mám nést odpovědnost za pokutu od Uoou a pokud výklady Gdpr nejsou zcela jasné, jsem papeztejsi a souhlasy na email i telefon budu od vlastníků žádat. Kdo mi jej nedá, dostane vše doporučeně na svou poštovní adresu. Tam souhlas nepotřebuji.

Vy si to každý dělejte jak chcete, ostatně je přece vaše odpovědnost.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.