Vložil Čmuchal (bez ověření), 22. Únor 2018 - 16:59

Ale jo existuje, dejte se do studia. Pročtěte si všechny relevantní příspěvky na tomto Portále (odhaduju 20–30.000) a relevantní vyhlášky a zákony SŘ,NOZ,ZVB. Během pauzy na odreagování při studiu najděte právníka (1) šikovnýho (zda je nebo není posoudíte na základě znalostí, předchozího studia) (2) altruistickýho (nemusí to dělat zadarmo, ale musí být komunikativní a povolání brát jako službu a ne jako rejžoviště svého palmáre) (3) se silnou znalostí měnící se judlikatury a se silně prediktivnm myšlením (4) se zkušeností s vyhodnocením reálných šancí ve sporech vedených předvídatelnými soudci s též kolísavým IQ.

Je postě na Vás zda chcete aby Váš spokojený život byl po 10-letech stráven ohněm nenávisti a bezmoci. Máte li volné peníze užijte si za ně se svými dětmi nebo vnoučaty. Je nesmyslné dávat je právním psům (advokáti, kteří Vás poženou k soudu, ačkoli mohou dobře predikovat Vaši prohru). je nesmyslné je prohrát v soudní při – každý není Magda3 – které jde o princip, nebo TN – kterému jde ÚDAJNĚ o výhru. Oba mají ale jisté znalosti a jde jim o ten adrenalin, který to uvolňuje.

Když se ale rozhodnete do toho jít, tak si vzpomeňte že jsem Vás varoval.

O úvěrech jsem toho tady napsal již hodně. Ano je to ZLO, které by mělo být zákonem zakázáno resp. mělo by být zákonem zakázáno aby si úvěr mohla vzít právnická osoba SVJ. Dokud se to nezmění, Vaše utrpení se nezmírní. Můžete pouze, a nyní použiji metaforu bez snahy urážet Vás, jako malý psík kousat SVJ do nohy a vyštěkávat o drobných procesních pochybeních, ale meritorně na tom, že Vás většina je schopná zadlužit, NIC NEZMĚNÍTE.


Víte NECHÁPU PROČ se vůbec o pomoc obracíte sem. Pokud jak tvrdíte cit. „…Vše řeším dlouhá léta s právníky, podali jsme žalobu,…“, pak máte mnohem větší vědomosti než kterýkoli žvanil zde. Je tedy skutečně pár jednookých, ale ostatní jsou slepí. Pokud Vám profesionální advokátní psi radí již 3-roky a nejsou sto poradit jak proces urychlit, tedy se mi jeví že dostat zde rady použitelné je stejně pravděpodobné, jako chytit na Karlově mostě na delfína na třpytku.

Těžko k tomu víc nacintat…

© Čmuchal

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.