Vložil nový předseda výboru (bez ověření), 17. Únor 2018 - 14:27

paní Lhotská, jestli jsem „pěkný ptáček“ to nevím, ale děkuji za poklonu.

Pokud jde o §159 NOZ: já Martině (Polly 75) neradím aby ho neuvedli, ale právě aby ve stanovách uvedli, že (1) odpovědnost dle §159 NOZ se vylučuje (2) do odstavce stanov „správa domu“ doplnit, že správou domu se rozumí jakákoli rozhodnutí statutárního orgánu či případné závazky z něj plynoucí (3) ustanovení stanov která by snad byla soudem označena za neplatná, nevylučují ostatní ustanovení stanov v jejich souvislostech

Vypadá to tak, jakoby jste byla proti fondu oprav. Podívejte, pokud Vás irituje nějaký název něčeho, my jsme vstřícní a pokud se sama nezařadíte mezi vlastníky-potížisty, budeme se přiměřeně snažit nezvyšovat napětí používáním pojmů, kterým takové slípky jako Vy, nerozumíte. Samozřejmě jak jsem napsal jinde, sám nevím jistě jak dlouho se ve vedení udržím. Zatím zde máme opozici, ale pouze z IQ kolem 75..85 (test udělal jeden náš psycholog (člen SVJ, který mne také zvolil) sledováním kamerového záznamu jak jednali jednotliví členové na shromáždění: záznam pořizujeme klasicky kamerou iPadu. Důvod jsme postavili tak, že jde zaznamenávání pravdivého odrazu jednání. Nakonec to takto používá většina velko-dodavatelů (O2, Innogy, CEZ, apod. Jen jsme se poučili.)).

Na Vaši otázku – Proč by měli za chyby statutárů ručit vlastníci? – je přeci odpověď snadná: jsou to „jen lidé“, jsou to „ne-právníci“, a to i podle názoru soudů. Tak proto. Já jako statutár, přeci pouze plním vůli většiny proti vůli menšiny. A na tom je přeci postavena demokracie. Nemohu jinak, než Vaše hekání odmítnout. Pokud se Vám lidi jako já nelíbí, prostě je sesaďtě a ukažte jim jaké to je štěkat na ně z piedestalu.

K Vašemu divení se, co za lidi se nechalo někde zvolit: no já se zase divím co to je za lidi kteří do výboru dopustí zvolit lidi jako jsem já. Lidi mající pud sebezáchovy a mozek na pravém místě. Zřejmě lidi, jako jsem já. Já už napsal: doufám že si své místo udržím do smrti nebo alespoň do doby než stačím byt prodat. Co na tom vidíte špatného? Prodejte svůj byt dříve a budete v pohodě. No ne?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.