výstavba nového výtahu a potřebné kvorum

Vložil jarazde, 22. Prosinec 2017 - 18:48 ::

Omlouvám se předem,ale v sekci výtahy je tolik otázek a někdy i protiřečných,že z toho jde hlava kolem. Prosím o odpověď :

  • ve stanovách máme:

… „Stavební úpravy spočívající v modernizaci,re­konstrukci a opravách společných částí domu,jimiž se nemění vnitřní uspořádání domu a zároveň velikost spoluvlastnických podílů na společných částech domu,zajišťuje společenství se souhlasem nejméně 3/4 většiny přítomných členů společenství "
…“Jde-li o modernizaci,sta­vební úpravy spočívající v technickém zhodnocení a opravách společných částí domu, jimiž se nemění....... postačuje souhlas 3/4 většiny hlasů přítomných členů " Potýkáme se s problémem,že jsme schválili 75,9 % a vynechali z toho byt v přízemí,což uznávám, že není v souladu se stanovami,ale s rozumem a dobrými mravy určitě.Proti se postavili majitelé bytů v 1.patře a nyní operují mimo jiné i tím,že dochází ke změně spoluvlastnických podílů a je tedy třeba 100%. Jak na to pohlížíte Vy ? děkuji

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.