Vložil TN. (bez ověření), 2. Říjen 2017 - 15:02

něm, že to je účetní závěrka. Přesto nikdo pokutu nikdy nedostane, ani soud takový subjekt nezvyzve k opravě, resp. založení správné ÚZ. Mám potvrzeno osobní zkušeností, kdy jsem nejprve vyzval statutára k opravě, pak dal podnět soudu a od něj přišla odpověď, že nemám právní zájem, ačkoli jsem doložil členství v SVJ. Radko, chcete mi říct, že stačí, aby účetní založila do sbírky listin canc papíru s tabulkou obsahující nějaká čísla, canc papíru nazvanou Příloha avšak neobsahující náležitosti, které obsahovat má, a všechno je pořádku?

Jaký smysl tedy má zakládání ÚZ do sbírky, když nezaložení ÚZ bude pokutováno, a založení tří canců s nadpisem ROZVAHA, VÝKAZ a PŘÍLOHA, už pokutováno není, protože na tom cancu je přece napsáno ROZVAHA, VÝKAZ a PŘÍLOHA a tím je tedy povinnost splněna?

Protože ti úředníci tomu nerozumí a kontrolují obsah jen formálně (tj. přečtou nadpis listiny a tím to pro ně hasne).

Zdá se vám toto https://or.justice.cz/…is-sl-detail?… (SBD Sever) nebo toto https://or.justice.cz/…is-sl-detail?… (SBD Krušnohor) nebo toto https://or.justice.cz/…is-sl-detail?… (SBD Pokrok) nebo toto https://or.justice.cz/…is-sl-detail?… (SBD Družba) v pořádku?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.