Vložil alishka, 22. Září 2017 - 14:26

Milý JaVo,

ano, vím co je to, jenže bohužel skoro rok nám trvalo dát dohromady papíry po bývalé předsedkyni, která agendu vedla sama, protože místopředseda a třetí člen představenstva byli jen papírově oficiální osoby, které se o celou agendu vůbec nestaraly..

Takže za ten rok jsme našly s druhou paní, která je místopředsedkyně (zůstal jen třetí člen, kterého chceme nahradit nějakou aktivnější osobou), spoustu nepořádku v papírech, začaly jsme konečně právně řešit dlužníky v domě, které předchozí předsedkyně neřešila, protože jí vždy slíbili, že to budou splácet apod..

Takže se ani nedivím, že prohlášení v dokumentech, které jsme přebrali, není. Každopádně již jsem dohodnutá na katastru, že se stavím pro kopii..

A bohužel – spoustu věcí se učím za pochodu. Ale za rok našeho působení jsme dali dohromady vymáhání dluhů, poplatek na správu domu (vůbec nebyl rozdělen dle podílů, ale byl jednotný pro všechny byty bez ohledu na velikost podílu, protože se to tak ústně dohodlo s dřívější předsedkyní, ale zápis o tom nikde a navíc to pak zcela popíralo prohlášení vlastníka), opravy rozpadlého schodiště před domem apod..

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.