Výměna radiatorů v topné sezoně

Vložil alishka, 21. Září 2017 - 22:29 ::

V našem domě jeden byt koupil mladý pár, který si jej svépomocí předělává. 15/9 nám začala topná sezona, všichni jsme rádi, protože večer bylo již v bytech chladno. A dnes my ti dva napsali jako předsedkyni napsali email – „Potřebujeme zastavit stoupačky a nevíme kde se nachází, jednalo by se jen o malou chvilku, než radiátor sundáme a zaděláme. Pak by se tato akce opakovala asi i o den později, až budeme nasazovat nový.“

Nejsem osoba s technickým vzděláním a ani z oboru topenářství, ale jako laik mám pocit, že pro výměnu by se musela vypustit stoupačka vedoucí teplou vodu do topení, že? Že ji nejde jen uzavřít.. Vůbec se mi nelíbí, že by něco takového měli dělat nyní po zahájení topné sezony, kor když byt předělávají již od srpna.. Jaký na to máte názor vy? Dá se to udělat i bez toho, abychom museli vypouštět tu stoupačku apod? Hrozí baráku nějaké riziko, že to budou dělat v topné sezoně?

Díky.

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.