Vložil TN. (bez ověření), 4. Září 2017 - 8:52

Jak vládní moula zjistil, že pronajímatelé nedaní? Kontrolovali daňové přiznání 18 tisíc Pražanů a zjistili, že mají prázdný řádek 39?

„18 tisíc bytů a domů, na jejichž pronájmech vlastníci ročně utrží přes dvě miliardy většinou nezdaněných korun“ … podle těchto čísel Airbnb není zase tak skvělý byznys, jak se snaží babišovská propaganda podsouvat obecnému lidu.

2 000 000 000 : 18 000 = 111 111 Kč ročně, tj. 9260 Kč měsíčně

Tolik (takřka) bezpracně zinkasuji i já za pronájem bytu a to mám v bytě stálého nájemníka, nemusím každé ráno uklízet blitky po opilých Angličanech. Pro jistotu dopředu upozorňuji, že své příjmy daním a jako trubka neuplatňuji skutečné výdaje, ale 30% výdajový paušál, ačkoli mé výdaje jsou mnohem vyšší, ale nemám kapacity ani náladu se dohadovat s tetami z FÚ.

Sobotka reguluje, Babiš likviduje drobné podnikatele. Ti dva se tak dlouho hledali, až se našli.

Vláda vyhazuje milióny za „analýzu“ pochybné Eliášovy „vysoké“ školy podnikání a práva, kde prodávají Bc./Mgr. tituly modelkám a dětem prominentů. Kdyby tu analýzu zadali mně, nakoupil bych za ty prachy literaturu k bytovému spoluvlastnictví, nechal si poslat všechny rozsudky soudů všech stupňů k SVJ a najal komando z „vysoké“ školy podnikání a práva, aby provedlo jejich analýzu a otevřel „Národní knihovnu společenství vlastníků“ v ul. Těšnov 5 a stal s ejejím ředitelm za plat 9260 Kč měsíčně.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.