Vložil zdeseny clen SVJ, 28. Srpen 2017 - 21:55

Pokud nerozumíte tomu, co jsem Vám o možném započtení pohledávek napsal, asi byste neměl mít funkci člena statutárního orgánu SVJ.

Mícháte obrazně řečeno jablka s hruškami.

Píšete naprosté nesmysly a pokud budete tyto nesmysly někdy opakovat před soudem, špatně dopadnete.

Berte to prosím jako dobrou radu a vyvoďte pro sebe důsledky, ať se v budoucnosti nedivíte nutnosti zaplatit SVJ eventuelní škody, co svou neznalostí způsobíte.

Nemůžete prostě započítat nesplatný závazek proti splatné pohledávce. Prostě si zvykněte, že dlouhodobé zálohy mají jinou funkci, než Vám pomáhat oddalovat nevyhnutelné vymáhání pohledávek ze záloh na služby.

A nikdo nechce po ostatních vlastnících platit cizí dluhy. Jenom jako spoluvlastníci máte zodpovědnost řádně se starat o záležitosti SVJ zahrnuje v to i vymáháni pohledávek SVJ. Pokud tak nečiníte včas a nic nevymůžete, tak to zaplatíte jako každý jiný věřitel.

Dokonce Vám zakonodárci dali do NOZu přechod dluhu a teď novelizací dávají přednost před zajištěným věřitelem v části ceny jednotky. Asi viděli víc textů od podobných statutárů jako jste Vy. Jenom u té dražby je to složitější.

Prosím, moc prosím, dovzdělejte se, nebo najděte někoho vzdělanějšího či chytřejšího ať to za Vás vezme.

PS: Toto je poslední moje reakce na Vaše opakování naprostých nesmyslů. Protože už skutečně nevím, zda jste statutár naprosto mimo, nebo provokujete. Děkuji

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.