Vložil vileda, 5. Září 2017 - 8:17

Stanovy: Výbor společenství Statutárním orgánem je výbor. Výbor zastupuje společenství ve všech záležitostech­.Písemná právní jednání podepisuje předseda výboru společně s dalším členem výboru, v době nepřítomnosti předsedy podepisují dva členové výboru. Výbor má 3 členy. Výbor je schopen usnášení, je-li přítomna nadpoloviční většina jeho členů. Předsedu výboru volí výbor ze svých členů a z funkce předsedy jej odvolává.

Je platné odvolání předsedy výboru, když nebyl řádně svolán výbor a členové takto rozhodli bez vědomí předsedy výboru(tedy třetího člena výboru)?

Je platné svolání shromáždění, když nebyl řádně svolán výbor s body jednání o svolání shromáždění a bylo rozhdnuto bez vědomí předsedy výboru(tedy třetího člena výboru)?

Je platné svolání shromáždění, když členové výboru bez vědomí předsedy výboru (tedy třetího člena výboru) rozhodli o svolání shromáždění více než 1/4 vlastníků bez svolání výboru, který o tomto má povinnost jednat a rozhodnout?

Je normální, že třetí člen výboru obdržel pozvánku na shromáždění vlastníků svolanou členy výboru, o které nebylo rozhodnuto řádným jednáním výboru a ostatním vlastníkům byla rozeslaná pozvánka na shromáždění na stejný den, ale s tím rozdílem, že bylo svoláno členy výboru na základě více než 1/4 vlastníků? A toto vše bez vědomí třetího člena – předsedy výboru a bez svolání jednání výboru?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.