Vložil Tony1 (bez ověření), 23. Srpen 2017 - 10:34

Zdravím a dovoluji si s Vámi částečně nesouhlasit.

Výsledky korigované v1.korekci jsou dobře – to vím od začátku. Jsou to všechny, které jsou pod dolním limitem nebo nad horním limitem. Všechny ostatní jsou chybně – ty, u kterých je jiné číslo iterace než 1, i ty, které nebyly korigovány. Uživatelé, kteří splňují požadavky spodní a horní hranice dle platné legislativy jsou všichni, kteří jsou mezi 0,8 a 2. Ne jenom ti, kteří se nacházejí mezi 1a 2 násobkem. Nelze tuto skupinu počítat tak, jak byla počítaná (bez korekce – prostým násobením jednotek a cenou za jednotku). Takhle to v pokynu MMR nenajdete.

Pro zajímavost – z 52 uživatelů bylo 29 pod limitem, 6 nad limitem, 10 bylo nekorigováno (údajně splňují požadavky na limit) a 7 bylo „iterováno“.

Čísla 1,7 a 5,7 asi u spodního i dolního limitu platí. Nevím jak Vy jste spočítal náklady Ad a B. Podle Vás by platil Ad totéž co C (tj. minimum) i když překročil 0,8 (je vlastně na průměru – 0,98). Nám vyšlo u Ad 9770,70 a u B 10201,50 (při stejných ZN). Váš nižší výpočet by musel zaplatit někdo jiný.

Malá omluva – na portál se dostanu až za dva týdny – dřív nemohu dále diskutovat. T.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.