Vložil anon1234 (bez ověření), 22. Srpen 2017 - 23:25

Zdeseny člen SVJ pouze upozorňuje na realitu, která je u českých soudů. Český soudce nerozhoduje, a když už rozhodne, tak je advokátem silnější strany. U soudců hrají velkou roli předsudky. Jsi dlužník nebo recidivista nebo příslušník menšiny? Jsi vinen! U soudů o výchově dětí prohrávají otcové už ve dveřích..

Zdeseny člen SVJ jen říká, že svá práva ubráníte, ale musíte být dobře připraveni! Jestli v tom vidíte strašení, tak já nikoli.

Rozdíl mezi Zdesenym členem SVJ a LAKE je také určitě v tom, že Zdeseny člen SVJ evidentně u soudu někdy byl, což o LAKE říci nešlo. Na otázky, zda by mohl LAKE zveřejnit své rozsudky, LAKE nikdy nereagoval.

LAKE soudcům vyčítal formalismus, ale sám ho často používal. Už jen to, jak zdůvodňoval, proč se SVJ vzniklá před účinností NOZ mají nadále řídit ZOVB, byl typický příklad právního formalismu. Novela NOZ definitivně potvrdila úmysl zákonodárce, že tyto SVJ se řídí NOZ. Dalším typickým formalismem LAKE byla jeho legendární rada neplatit příspěvky do fondu oprav z důvodu jejich označení.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.