Vložil Milan Fiala (bez ověření), 23. Leden 2018 - 19:43

Dobrý den, po dlouhé době jsem nahlédl na tyto stránky a opět se podíval na názory „expertů“, kteří všechno vědí nejlépe a hlavně vědí vše o mně, což se v jejich výrazech jasně projevuje. Na mysl mi přišla scénka z Járy Cimrmana - Vyšetřování ztráty třídní knihy.
https://www.youtube.com/watch?v=ifQ4Z1LhF-8
Také jsem zapátral v paměti a asi tuším, kdo je to odborník „HajdyHou“. Zřejmě to bude pan B ze severních Čech, který za námi přijel na jednání (přijel i se svou maminkou), předkládal nám jakési grafy a jeho jediným požadavkem bylo, abych mu na to dal razítko. Když jsem to odmítl, tak byl vzteky bez sebe. S dr. Karlíkem jsme s ním strávili asi 2,5 hodiny a těch 700 Kč (tedy asi 140 Kč/hod) nám už nikdy nezapomene.
Co se týká experta „TN“, tak to je eso ze SVJ v městečku D. Svého času tam šéfoval a podle toho to tam také dopadlo. Opravdu hledal někoho, kdo cit. „nám zaměří jednotky a určí koeficienty a další serepetičky kvůli rozúčtování tepla. Za 100 bytový dům chtěl 250.000 Kč“.
Chtěl, abych k nim přijel a vše jim vysvětlil. Souhlasil jsem s tím, že chci 5 000 Kč (celkem asi 5 hodin a cca 200 km). Sdělil mi, že to není žádný problém. Jakmile mi toto někdo řekne, je to signál, že to problém bude. Pro jistotu jsem požádal, aby o tom seznámil ostatní členy výboru. Den před domluveným datem mi sdělil, že je to moc. Tím naše komunikace skončila.
Výsledkem je, že toto SVJ zaplatilo advokátům asi 800 000 Kč a všechno prohrálo. A to se vyplatí!! Dnes SVJ mele z posledního a je jen otázkou času, kdy se položí. Pan „TN“ patří jen do skupiny závistivců, kteří když ode mě slyšeli 250 000 Kč, tak viděli rudě. Mimochodem dneska bych těch 100 bytů za 250 000 nedělal. Mimochodem, pan „TN“ nám zapomněl sdělit, kdo, jak a za kolik mu ty jeho serepetičky pro 100 bytů sfouknul. No a od té doby se také traduje, že beru 5 000 Kč za hodinu.
Takže panu „TN“, který možná dnes statečně vystupuje pod přezdívkou Znalec znalce (oba píší stejné hlouposti, že jsem říkal „že zákon č. 67/2013 Sb. se vztahuje i na vyúčtování příspěvku na správu domu a pozemku“ ), nezbývá než zvracet své pitomosti a anonymně mě urážet.
Tito experti jsou jen závistivci, pro které je naprosto normální, že jejich byt stojí 5 Mega, ale myslí si, že jim ho někdo bude spravovat za pár stovek a ještě za ně nastrčí záda, aby je kryl před jejich průšvihy u soudu.
Nemá cenu vést diskuzi s lidmi tohoto typu, ale těm ostatním snad malou radu. Nejdřív se zamyslete, co vlastně chcete, seznamte se s realitou, poraďte se se svou rodinou a přáteli a pak něco dělejte. Majetek je starost a nikdo to za Vás jen tak neudělá. Můžete se pak samozřejmě obrátit na koho chcete, třeba i anonymní experty.
Všem, které jsem zmínil (a ještě „Čmuchalovi“, „ucto“ či „x“, případně dalším) vzkazuji, kluci já za to fakt nemůžu. Zkuste mě pochopit. Mám to opravdu těžký, když jsem tak dobrej a pořád jen vyhrávám. Vím, že závist je hrozná věc, ale budete se s tím asi muset smířit.
Tak zas příště.
Ing. Milan Fiala

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.