Vložil Korky0202, 15. Červenec 2017 - 17:38

Vážený pane Čmuchale,

váš předchozí příspěvek byl zcela mimo téma a jediné, co obsahoval, bylo, že jste mne napadal. A hups, najednou se tady oháníte zájmem o otázku a téma, které zajímá tazatelku.

Já, ač přecpán i večeří, což je mimo téma, Vás upozorňuji, že již od začátku debaty na téma v tomto vlákně, stále upozorňuji na to, že problém má poskytovatel. Tazatelce jsem dal jasný a srozumitelný návod, jak lze problém řešit, i když v podstatě ten problém není její, protože, jak jsem již napsal několikrát, ten, kdo něco porušit, byl provozovatel.

I jsem, zde uvedl, že tazatelka není v postavení, kdy by měla odstraňovat cizí zařízení.

Navíc tazatelka nemá nainstalované žádné zařízení, nicméně, určitě by ráda, aby jí službu poskytoval tento poskytovatel. A fasáda není tazatelky.

Takže ještě jednou, speciálně pro Vás, jež má zatemnělý mozek řízkem. Tazatelka, ani paní správcová problém nemají. Problém má poskytovatel služby, který užívá cizího zařízení a cizích prostor bez souhlasu vlastníka. Tazatelka by ráda, aby nedošlo k tomu, že nějaký čmuchal přijde a dráty přestřihne, protože tam nemají co dělat. Chce nějakým způsobem situaci řešit. Zařízení je poskytovatele a například sloup STA na střeše je ve spoluvlastnictví všech vlastníků a nelze určit, která část je přesně tazatelky, protože vlastní pouze jeho neurčitou část dle svého podílu.

Takže, pokud chcete věcně, tak nekombinujte věci, které se dostaly mimo téma, když se začalo řešit, kdo má jaká práva a téma, které se řešilo dál a to, jak danou problematiku řešit přímo konkrétně.

Protože, pokud jste schopen použít citaci z vlákna diskuze, které se ubralo jiným obecnějším směrem a nalepit na to svůj argument k citaci přímo ke konkrétní diskuzi, tak se dopouštíte manipulace. A já se rozhodně Vámi manipulovat nenechám.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.