Vložil Čmuchal (bez ověření), 7. Červenec 2017 - 2:50

Bude to ještě nějakou dobu trvat, než prosákne nějaký judlikát o tom jak byl aplikován §13 zákona o službách. Pak se debílci i na tomto serveru přestanou vyšklebovat.

Já se domnívám, že sankce se sčítají. Už několikrát jsem se v tomto kecálkově ptal na konkrétní zkušenosti, ale nikdo jiný než Magda3 je sem neposkytl. Ještě nějaká poškozená, ale jinak je zde již jen tlející louže. Kvalitní diskuse, podložená §§ a judlikáty žádná.

Pokud Vám jde o skutečnou aplikaci §13, ujasněte si nejprve zda máte dost podkladů a důkazů. I přesto, že píšete např. „…, nahlížení neumožněno…“ skutečně jste (1) o něj prokazatelně požádal, (2) požádal jsme toho, kdo má „aktivní legitimaci“, (3) ačkoli si nemyslím že to je příjemcova povinnost, upozornil jste jej opakovaně na porušování zákona, (4) když Vám neodpověděl, přesto mu dále posíláte jako tupá ovce, další a další nezúčtovávané zálohy, …atd.

Zjistěte si prostě, zda Vy nemáte máslo na hlavě, anebo zda později neuklouznete po nějaké banánové šlupce (předhozené nějakým debílkem, co fandí kreténům, zastupujícím SVJ)

Nárok, máte li jaký, pak musíte vymáhat soudně… → tak přeji, abyste před jeho uplatněním a slavným zkonzumováním … nezemřel na choroby stáří (Alzheimer či smrt).

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.