Vložil Čmuchal (bez ověření), 20. Květen 2017 - 19:37

Davide Javůrku, zjevně nemáte co lepšího dělat a nudíte se. Jinak byste takového něco nevymýšlel. Svou funkci si zřejmě hojdáte a rád byste „neměl prach na šuplíčkách“.

Zapomínáte ale, že za pár let a již nebudete mít na Váš systém vliv, přijde nějaký hurá-trubka a v lepším případě se na Vaši práci „z vyskoka v…“ nebo záměrně ji jěště poškodí …aby mohl např. „ukazovat prstem“.

Jo já vím že to je „politika smrti“, ale Vy s tím nic nenaděláte. Jako jste teď Vy, býval jsem i já. Nejdřív jsem v šuplíčcích „zametal“, pak jsem si je „srovnal“. A pak jsem si je „srovnával nahoru a dolů“… a

…pak jsem přišel na to, si minulý předseda „přihýbal z fondu oprav“ nebo chceteli „odkláněl při rozúčtování“ za vydatné pomoci externího správce a „vína pili“ i některými SVJ-kamarády (pravda, nikdo nikdy zálohy do FO nevyúčtovával, a žádná ovce to nikdy nechtěla, tak proč si „něco neodklonit“).

Poté co jsem se s tím seznámil – tak od doby kdy jsem s tím seznámil i spoluvlastníky na pořádaném „sletu-čarodejnic a čarodějů“ (korekní název prý je: „shromáždění“), jsem opět jen „pouhým členem společenství“ nazývaný bláznem, neználkem a blbem co prý neví jak se vede účetnictví ani jak se v této oblasti podniká…

Tak asi tolik k Vaší spisové značce…

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.