Shromáždění vlastníků svolané na základě svolávácí listiny

Vložil vileda, 19. Květen 2017 - 5:53 ::

Dobré ráno, prosím o reakce, vlastní zkušenosti či jakoukoli radu.

28.4. shromáždění vlastníků – mimo jiné rezignace předsedy, nový zvolen nebyl, ani nebylo na programu shromáždění, přestože předseda věděl, že odstoupí.Funkce předsedy skončila 28.4. projednáním na shromáždění.

Po třech týdnech, kdy se nic nedělo jsme na základě svolávací listiny (máme více než 1/4 svolávajících) připravili pozvánky na nové shromáždění na 22. 6..abychom mohli zvolit vedení. Při předávání pozvánek a podkladů ke shromáždění byl jediný protestující bývalý předseda s tím, že tohle je ilegální, že si toto nemůžeme dovolit a že SBD Krušnohor bude rozesílat pozvánky na 7. června, schůzi povede jakási paní z Krušnohoru a bude přítomen i předseda Krušnohoru. Pozvánku nepřevzal podpisem, nicméně dokumenty si ponechal s tím, že okamžitě jde na SBD Krušnohor a bude to řešit.

A teď netušíme co dál, protože pozvánky jsme předali, rozeslali a pravděpodobně teď budou chodit nové pozvánky od Krušnohoru, čímž budou vlastníci totálně zmatení. Stálo nás vše připravit poměrně dost úsilí a času i peněz, aby vše bylo férové a dle platné legislativy a nenapadnutelné a teď, netušíme proč takováto reakce od bývalého předsedy. Máte někdo podobné zkušenosti, či radu? Budeme vděčni za jakoukoli informaci. Všem hezký den

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.