Vložil Štítky (beta) (bez ověření), 9. Březen 2017 - 23:05

paní Klainová, řekl jsem snad o V.Biľakovi křivého slova? Já tedy míním, že víceméně, ne.

Jsou SimpleUcto + Hlasování použitelné v dnešní době (za platnosti NOZ)? Mnoho nářků zde říká, že nikoliv. Tedy míním, že ne. Získal snad program Hlasování nazpět možnost automatického downloadu vlastníků v SVJ z CUZK (když už tam neotravuje ta captcha). Také ne. Je reálná šance web převzít, když Vendelín Biľak nereaguje? Pravděpodobně nikoliv.

Ano chápu, že to někoho může nebavit ale až PortálSVJ zemře, zůstane po něm černá díra. A pan Biľak jistě mohl předpokládat že ne vždy ho bude bavit, co bavilo jej v mládí tj. programovat a věci v chodu udržovat. A buď mohl web nabídnout k prodeji nebo alespoň nezanechat siroty. On se s tím jistě srovnal již dávno, v době kdy přestal reagovat na ímejly – možná si tehdy koupil vlastní dům (bez debílního SVJ) a proto zanechal web – určený k vybrečení se postižených – svému osudu.

Já samozřejmě kvituji, že z nějakého svého altruismu nám zanechal web napěchovaný celkem solidními debatami některých „neznámých lidí“, ale truchlím pokud je předvídatelný zánik tohoto webu ze zcela nesmyslného důvodu nekontaktnosti autora.

Pěkný den

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.