Vložil Jar (bez ověření), 17. Únor 2017 - 2:09

Ato je pane Pavle velká chyba a mělo by se to změnit, protože selský rozum měli sedláci, ale těch už dnes málo a tak i s nimi ten selský rozum tlí v hrobě.

Uvádím příklad:

Mohu prosím nahlédnout pane předsedo, do účetních knih za rok 2014 a 2015? Já je nemám. A kde jsou? U mé účetní ve městě N. Proč je má účetní ve městě N: Proč bych si je od ní bral, když jim nerozumím. No, to je Váš problém, tak já jim snad rozumět budu, tak mi do nich dovolíte nahlédnout? Ale já si je brát nebudu od účetní, co bych s nimi dělal, když jim nerozumím…atd. atd.

Odjinud:

pane předsedo, před půl rokem jsem Vám psala, že mi padají z balkonu kachle, pak jsem Vám psala před třemi měsíci znovu, pamatujete si to a můžete mi na něj odpovědět?

Já ale maily nearchivuji.

Pane předsedo, měli bychom si od developera vyžádat ověřenou stavební dokumentaci, vlastník stavby, u BD SVJ, by mělo stavební dokumentaci archivovat po celou dobu životnosti stavby. ( Předseda, ing, odbor pozemní stavby)Prosím, Vás a můžete mi říct, k čemu by nám ta dokumentace byla?

No k čemu by nám byla usnesení výboru, zápisy ze shromáždění, tam se přece nic důležitého neřeší. Navíc, někdo by ty kecy, co tam píšeme mohl vzít vážně. Když píšu kecy, je to v porovnání s tím, co e v zápisech často uvedeno, slušné slovo.

Jar

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.