Vložil EVAL (bez ověření), 15. Říjen 2016 - 23:07

děkuji za odpověď. Nicméně já jsem se na vše dotazoval již při jednáních s majitelem bytu. Místo vyúčtování jsem obdržel běžný rozpis plateb ( viz. můj doplňující příspěvek ). Z toho jsem nabyl dojmu, že když se vybírají zálohy, tak je taky někdo vyúčtuje, tak jako je to jinde. Bohužel máte pravdu, že jsem se tímto dokumentem a dokumentem o bezdlužnosti podepsaný správcem trošku uspokojil a nechtěl být prudičem jak píšete.

Obrátil bych se na SVJ rád, ale jedním z členů je sám správce a druhý jeho soused kamarád. Správce se odstěhoval a jeho kamarád člen vedení SVJ svůj byt pronajímá a bydlí 150 km daleko. Navíc ani jeden z nich nekomunikuje ( viz. můj doplňující příspěvek ).

V dalším odstavci máte úplně pravdu, tím vším nyní procházím. Bohužel všechny dokumenty od SVJ ( nebo jejich většinu si odnesl správce, který se odstěhoval ). Všichni jen platili co jim správce předepsal a o chod domu nemají vůbec zájem. Tím pádem si správce celé roky dělal co chtěl. Když jsem to lidem na schůzi vysvětlil, tak se najednou všichni diví, jak je to možné že takový hodný a kamarádský pán dělal takové věci........, prostě vše jak píšete.

Nedomnívám se, že zde má někdo policejní pravomoci nebo komando, které najde správce a donutí ho vydat dokumenty. Já se jen snažím vytvořit funkční SVJ a odstranit vše co tu ten pán napáchal. Jelikož s tím bojuji již poměrně dlouho, tak jsem zaslal dotaz i na tento web, zda mě někdo neporadí jestli se třeba nemám obrátit na policii a podat návrh k prošetření, nebo zda nemá někdo doporučení na nějako firmu, která by to pomohla dát dohromady. Tonoucí se stébla chytá a tak zkouším vše možné a pokud jsem svým dotazem někoho pobořil, tak se tímto omlouvám. Děkuji za pochopení

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.