Vložil Borivoj, 15. Říjen 2016 - 11:31

Dobrý den,

ad 1) Stanovy máme z Obchodního rejstříku (díky bohu za internet). Zápis ze schůze z března jsme už dostali (tedy něco co se jako zápis tváří, ale není na tom žádný podpis).

ad 2) Majitel bytu, ve kterém doposud bydlíme má lodžii řešenou jinak než ostatní (v tomto domě nikdo problém s individuálním řešením neměl). Máme zábradlí s příčkami a lodžie je prosklená čirým sklem. Posuvná pole jsou průběžná od podlahy až ke stropu.

V posledních dnech jsem hovořil s polovinou sousedů z našeho nového vchodu a ptal se na jejich názor. Nikdo z nich s našim návrhem problém nemá a souhlasí s tím, abychom si vybrali takové řešení lodžie, jaké nám bude vyhovovat. Následně jsem od předsedy SVJ obdržel email, ve kterém mne žádá, abych za jeho zády o zateplování domu nejednal se sousedy a informuje je mne, že mi již žádné informace neposkytne. Odpověděl jsem tedy co nejvíce smířlivým emailem ve kterém prosím, aby mi umožnil nahlédnout do starších zápisů, prohlášení a podkladů k zateplení. V tuto chvíli čekám na odpověď.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.