Vložil HajdyHou (bez ověření), 14. Září 2016 - 18:43

„…tak z toho znalec váma požadovaný závěry stejně nevydumá…“

Páčko a Vy jste znalec ??? Já myslím, že s Vaším rádoby ležérním slovníkem, jistě nikoliv. Skutečný znalec co vydumá, to vydumá – vždy ale bude „dumat“ pouze nad trefně položenou otázkou. Otázka pro znalce bude znít:
je předložená složka domumentů (ať již v listinné nebo v elektronické formě) vyúčtováním ve smyslu §7/2 zák.67/2013 a se všemi náležitostmi dle souvisejících vyhlášek (372/2001 Sb.). Ano nebo ne? A pokud ne, pak specifikujte s čím je se zákonnými požadavjy v rozporu.
A „předloženou složkou dokumentů“ bude JEDINĚ a VÝHRADNĚ to, co prokazatelně bylo příjemci služeb předloženo. A co mu mělo být „předloženo“ – to samozřejmě příjemce „tvrdí“ a poskytovatel „dokazuje“.

Tak tolik k Vašemu přesvědčení o tom, co má být na výúčtování ex-lege a o co si musíte říct extra. Rozhodně o náměry z ITN si říkat nemusíte, protože mají být součástí vyúčtování.

„…Podle mýho názoru bez nahlídnutí do dalších podkladů neověříte …“

I podle mýho. Ale já se zatím ptal pouze na OKSoft-vyúčtování které je bezpochyby předkládáno obrovskému množství konečných spotřebitelů (nově příjemců služeb)


„…výkladu vyhlášky ve smyslu kterej akorát poškodí naše lesy …“

Jinýmu bych za tohle řekl, vraž-si-palici-latriny-ty-bláznivej-lesníku, ale s Vámi se jen rozloučím a ponechám Vás napospas Vaši úchylné demagogií.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.