Vložil HajdyHou (bez ověření), 7. Září 2016 - 20:54
no jak jsem již napsal – jde o šablonu, ale já takový vyúčtování dostával od r.2006 do r.2010 a od r.2005 máme instalované IRTN, které jsou pravidelně odečítány a také rozúčtovávány – asi bláhově jsem si myslel že na to přijdete z toho, že jsem napsal
…„spotřební číslo bytu“ a „spotřební číslo po korekci dle vyhl. 372/2001“ …
a toho plyne, že – tedy podle mne – že tam asi? něco chybí, konkrétně ty odečty mých sousedů (plýtváků).

U faktur: tedy u nás se navyšují jak faktury (samozřejmě podle rčení „nemusí pršet, hlavně když kape: co je navýšení 10% pokud to nikdo nekontroluje, ne?“) tak se „vyvoleným“ nerozúčtovávají.

A pokud jde o náklad na pořízení kopií: já jsem srozuměn s tím že si zfotím 500–600 faktur, ale tipoval bych, že vyjde levněji, pokud mi správce vydá skeny faktur (protože prokazatelně vím, že je pořizuje a listinnou formu zakládá někam do „uranového úložiště“). Jenže u nás nejde o to něco vydat ale něco NEVYDAT, tzn. správce tvrdí že neskenuje, že čas pracovníka je 1000Kč/30min …a jiný sviňárny co jsem tady už jinde napsal.

Dle Vaší reakce byste byl za to abych si to zaplatil když to chci. Vy někde v zákone o službách vidíte, že by zpřístupnění a kopírování bylo možné brutálně a obstrukčně zpoplatnit. JÁ TEDA NE.


„…po 31.5. už vám nemusí dokládat vůbec nic…“

Aha, …no nemusí :) :) :) to máte „svatou“ pravdu. Pokud ale povinnost splněna nebyla, pak ho to po 31.5. stojí 100Kč/den až dokud nebude povinnost splněna

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.