Vložil HajdyHou (bez ověření), 7. Září 2016 - 20:35

„Anonymou“ i pro Vás zvýrazním, že „jde o posouzení zda sestava z appky SW-WinDomy odpovídá požadavkům vyhlášky nebo neodpovídá“ (chybějící náměry pro RTN).

O jakých fakturách/výdajích? No já nevím – co třeba prokazujících, že úklid stál opravdu 6545 Kč, že osvětlení skutečně stálo 1575 Kč, že STA stojí 540.90 ročně…

O jakých dalších podkladech: třeba faktury z elektrárny, že skutečně byla spotřeba odpovídající rozúčtovávaným nákladům (minule byla zvýšena cca o 20.000 – prý chybyčka na kterou nikdo nepřišel než já – ostatním debilním ovcím to bylo putna, ale především proto že nikdo z nich rozúčtování nerozumí, což přiznávají i sami).

O jakých dalších údajích: třeba co znamená „záloha Kč“, protože koho zajímá jaká byla záloha PŘEDEPSANÁ (mně je to buřt), příjemce (mně) zajímá jak byla zůčtována záloha PŘIJATÁ na účet SVJ – což je požadavek zákona.

A jaké údaje mi chybí: no co třeba náklad na odměňování osoby odpovědné za správu domu, jež má být dle nařízení rozúčtována „stejně“ – což znamená zjevně změna na náklad „služby na byt“ (a to již od r.2014).


A pokud jde přímo o mne, jo dal jsem reklamaci, jo dal jsem žádost o podklady, a jo blbečkové v SVJ budou koulet bulvama až začnu započítávat 100Kč/den za reklamaci vyřízenou až na konci července a za doposud nedodané podklady z r.2015. Jen potřebuji získat povzbuzení, protože u soudu mohu jistě „dostat na prd.l“ a ti smradi z SVJ ne. To by bylo pro mne sakra zklamání.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.