Vyúčtováíní z SW-WINDOMY...

Vložil HajdyHou (bez ověření), 7. Září 2016 - 3:43 ::

Zdravím, zajímalo by mne

zda máte někdo zkušenost s aplikací WinDomy od fy OK-soft.
Resp: neměli byste její SQL verzi k vyzkoušení? (přes uloz.to :))

Díval jsem se na sestavičky té appky: ZDE je příklad jejich sestavy používané u nás ještě v r.2010 (nyní je již OPTICKY poněkud jiná, ale údaje jiné neobsahuje). Takže zajímalo by mne konkrétně zda se domníváte že TOTO vyúčtování odpovídá požadavkům vyhlášky 269/2015 …konkrétně (NIKOLI však pouze !!) §6 písm. f ?? (případně zda odpovídalo §7 odst. 2 písm. f vyhl.372/2001)

Na písmeno f) se ptám proto, že v našem vyúčtování máme v části u vytápění pod textem „Náklad na byt dle podlahové plochy m2“ tzv. „spotřební číslo bytu“ a „spotřební číslo po korekci dle vyhl. 372/2001“. Já sice zhruba vím jak se mezi sebou přepočítají, nicméně bez „spotřebních čísel ostatních bytů“ a bez metody přepočtu jej nejsem schopen přepočítat (podotýkám, že NIC jiného než toto se u nás nepředkládá, a žádost o podklady vyřídí tím, že co protopili sousedé jsou podle výboru a HLAVNĚ správce osobní údaje a zdůrazňuji, že si algoritmus nehodlám domýšlet (správce zavile tvrdí, že jde o jeho know-how a že ho nikomu nedá (podle mne ho ani nemá,má ho výrobce SW-WinDomy)) ale kdybych znal algoritmus, tak nevím jak se vyrovnat s nedodanými „spotřebními čísly ostatních bytů“ ).
A ještě dotaz, domníváte se že požadavek na dodání podkladů zahrnující požadavek na dodání kopií faktur např. za výtah (zde v ceně 9345 Kč) je absurdní nebo zcela oprávněný?

HajdyHou

Štítky (beta): Přidejte nový štítek vepsáním, smažte kliknutím na křížek (pouze pro přihlášené). Zobrazte další diskuse s daným štítkem kliknutím na štítek. Seznam štítků.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.