Vložil HajdyHou (bez ověření), 5. Září 2016 - 17:59

Pokud „ZÁKROK“ míníte „zásah“ či „komando“, pak ne. Já jsem žádal aby bylo prověřeno zda kamerové záznamy neopouštějí SVJ (v rozporu s ohláškou), žádal sem aby nebyly kamerovány uvnitř výtahu (jak chvástavě UOOU deklaruje na svých stránkách).

UOOU to prošetřilo (§31 ZOOU) jako podnět. Takže „podnětář“ není „účastník řízení“ a proto se o průběhu řízení NIC nedozví.

Že záznamy končí na webu (a u některých mých sousedů) vím, bohužel se mi (tedy MNĚ, ne UOOU !!) nepodařilo sehnat předmětný záznam. Prý si ho mám sehnat, prý UOOU není Policie. A Policie v tom trestný čin nespatřuje (protože oni sami jsou tento na systém napojeni :) ). Tak asi tolik k trafice chcípáka Igora Němců. Jestli je to stejné za nynější předsedkyně JUDRy-Janů – to aktuálně nevím.


§1178 říká. „Požádá-li o to vlastník jednotky, sdělí mu osoba odpovědná za správu domu jméno a adresu kteréhokoli vlastníka jednotky nebo nájemce v domě.

Takže, jeli tento § vyřízen formou zveřejnění všem potenciálním zájemcům o tuto informaci, pak nechápu v čem spatřujete porušení svých práv dle LZPS?

Dále, „příjmení vlastníků“ můžete najít ve veřejném rejstříku Katastru nemovitostí.


Takže pane Zákroku, co vlastně chcete, co Vás sejří?
Jen prudíte, nebo máte nějaký hlubokomyslný do­taz?

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.