Vložil Arveno, 5. Srpen 2016 - 8:49
  1. Netvrdim ani nevnucuji. Pouze slusne, vecne projevuji nazor, ze je prakticke presne vyjadrovani. Tedy bud se jedna o zalohy ci o prispevek. Tim bychom se vyhnuli stale se opakujicim diskusim na toto thema ktere naleznete na tomto Portalu.
  2. Z toho duvodu PREDAVAM/kopiruji:
  1. NOZ pověřil vládu zmocňovacím ustanovením v § 1222 vydáním prováděcího právního předpisu ke stanovení podrobností o činnostech týkajících se správy domu a pozemku. Vláda tak učinila NV č. 366/2013, která se tak stalo součástí právní úpravy „bytového spoluvlastnictví“. V § 8 NV se uvádí: „Činnostmi týkajícími se správy domu a pozemku z hlediska správních činností se rozumí zejména b) stanovení a vybírání předem určených finančních prostředků od vlastníků jednotek jako záloh na příspěvky na správu domu a pozemku…“ Toto je faktum.
  2. taktez kopiruji z Portalu ty casti diskuse ktere se dle meho (soudem nepotvrzeneho) nazoru, k danemu tematu spravne vyjadruji.
  1. Nemam nic proti tomu kdyz s vyse ci v predeslych prispevcich dodanym nesouhlasite. To je obvykle diskusich a obcas clovek zmeni nazor, nekdy nikoliv a jindy se dozvi neco co nevedel. V klubu duchodcu nejsem i kdyz netusim co to ma co delat s predmetem diskuse. Preji Vam hezky den.

Odpovědět příspěvkem do diskuse

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Tato informace bude zobrazena.
Diskuse je moderovaná - neslušné příspěvky, příspěvky mimo téma apod. mohou být odstraněny.